“Александър Електрик”

Е компания за електроизграждане, проектиране на електроинсталации, електроуслуги и системи за автоматизация.

Услугите ни включват всичко за изграждането и функционирането на една електроинсталация: от електрическите табла и осветления, до BMS и цялостни инсталации.

Работим винаги с мисъл за удобството и функционалността за нашите клиенти. Проектираме според индивидуалните нужди на всяка сграда и се ръководим от принципите за максимална ефективност и рационални решения.

Александър Електрик

Нашия екип

Благодарение на икономическото и техническото му образование, както и опита му в управлението на човешки ресурси, фирмата се справя успешно и на ниво с всеки проблем. Като всеки мениджър, той смята, че знае всичко, когато направи грешка, си признава, поправя я и се старае да не я повтаря. Винаги е готов да помогне на всеки и за всичко, това е и неговата отличителна черта от другите мениджъри. В резултат на това фирмата е сплотена и добре организирана
Александър Ангелов

Александър Ангелов

Управител
Притежава образование по електротехника и автоматика, с над доказан опит в бранша. Преди да се присъедини към нашия екип има доказан дългогодишен опит в други известни фирми за електроинсталации. Негов приоритет са спазването на срокове и процедури и завършването на всички обекти навреме. Хобито му е да твори различни интересни неща, свързани с електротехника и електроавтоматизация.
Николай Цанов

Николай Цанов

Строителен електротехник
Завършил е техникум по електротехника и автоматика, с трудов стаж по специалността над 10 години. Спазва всички стандарти за работа и е изключително трудолюбив. Винаги е усмихнат и приветлив, възпитан и изключително любезен с клиентите и всички свои колеги. През свободното си време обича бързите скоростите.
Иван Пейчев

Иван Пейчев

Електротехник
Работи от няколко години във фирмата като с всяка следваща година става все по-добър професионалист. Притежава добри комуникативни умения и се сработва добре с всеки екип. Свободното си време прекарва сред природата със семейството си.
Стефан Янев

Стефан Янев

Електротехник
Николай Петков

Николай Петков

Електротехник
Тихомир Типчевски

Тихомир Типчевски

Електротехник
Борислав Шефов

Борислав Шефов

Електротехник
Руслан Деведжиев

Руслан Деведжиев

Електротехник
Бойко Илиев

Бойко Илиев

Електротехник
Георги Георгиев

Георги Георгиев

Електротехник
Андрей Стоянов

Андрей Стоянов

Електротехник

Сертификати

Професионализъм

Работим от 2008г. и вече твърдим, че сме професионалисти в бранша с изградено добро име и репутация на българския и международен пазар.

Мотивираме се от предизвикателства и не правим компромиси с качеството на електрическите инсталация и проекти за електроизграждане и автоматизация.

Ефективността на самата инфраструктура, безопасността и удобството за хората, за нас са винаги на първо място. Това предполага абсолютна точност при избора на материалите, проектирането и реализирането на самата системата. Затова твърдим, че сме мислеща компания. Убедете се сами, свържете се с нас, за да работим заедно.

Препоръки от клиенти

Хората казват, че най-добрата реклама е да оставиш клиентите си толкова доволни, че те сами да говорят за теб и твоята работа.