Цената е паричният израз на стойността на дадена стока или услуга. Следователно, за да бъдем максимално коректни, ние предлагаме безплатен оглед и изготвяме оферта с актуалните цени, според конкретните нужди на клиента.

Ние не просто продаваме един продукт, нашата цел е да Ви предложим подходящото решение в подходящото количество и на избраното от Вас място.

При по-големи проекти, предлагаме и отстъпки, за да бъдем максимално конкурентни на пазара.

Цените ни за труд също са гъвкави и зависят от конкретните нужди и изисквания на нашите клиенти.

Свържете се с нас още днес и ние ще Ви предложим най-доброто решение за Вашия конкретен обект.

Свържете се с нас

Работим винаги с мисъл за удобството и функционалността за нашите клиенти. Проектираме според индивидуалните нужди на всяка сграда и се ръководим от принципите за максимална ефективност и рационални решения.

Услугите ни включват всичко за изграждането и функционирането на една електроинсталация: от електрическите табла и осветления, до BMS и цялостни инсталации.

Проектираме според индивидуалните нужди на всяка сграда и се ръководим от принципите за максимална ефективност и рационални решения.

Безплатен оглед на място от специалист, безплатна доставка на всички материали, преференциални цени и разсрочено плащане.

Нашите услуги

Ако имате въпроси или услугата, която ви интересува не е между изброените, свържете се с нас или позвънете на нашия телефон тел. 0889548459