Цени

Цената е паричният израз на стойността на дадена стока или услуга. Следователно, за да бъдем максимално коректни, ние предлагаме безплатен оглед и изготвяме оферта с актуалните цени, според конкретните нужди на клиента.

Ние не просто продаваме един продукт, нашата цел е да Ви предложим подходящото решение в подходящото количество и на избраното от Вас място.

При по-големи проекти, предлагаме и отстъпки, за да бъдем максимално конкурентни на пазара.

Цените ни за труд също са гъвкави и зависят от конкретните нужди и изисквания на нашите клиенти.

Свържете се с нас още днес и ние ще Ви предложим най-доброто решение за Вашия конкретен обект.

Вашето име
Field is required!
Field is required!
Вашият телефон
Field is required!
Field is required!
Email
Field is required!
Field is required!
Съобщение / Въпрос
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Работим винаги с мисъл за удобството и функционалността за нашите клиенти. Проектираме според индивидуалните нужди на всяка сграда и се ръководим от принципите за максимална ефективност и рационални решения.
Услугите ни включват всичко за изграждането и функционирането на една електроинсталация: от електрическите табла и осветления, до BMS и цялостни инсталации.
Проектираме според индивидуалните нужди на всяка сграда и се ръководим от принципите за максимална ефективност и рационални решения.
Безплатен оглед на място от специалист, безплатна доставка на всички материали, преференциални цени и разсрочено плащане.
[woodmart_title size=“large“ font_weight=“200″ woodmart_css_id=“616d75809e610″ title=“Нашите услуги“ title_width=“100″ after_title=“Ако имате въпроси или услугата, която ви интересува не е между изброените, свържете се с
нас или позвънете на нашия телефон тел. 0889548459″ after_font_size=“eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfcmVzcG9uc2l2ZV9zaXplIiwiY3NzX2FyZ3MiOnsiZm9udC1zaXplIjpbIiAudGl0bGUtYWZ0ZXJfdGl0bGUiXX0sInNlbGVjdG9yX2lkIjoiNjE2ZDc1ODA5ZTYxMCIsImRhdGEiOnsiZGVza3RvcCI6IjE4cHgifX0=“]