Осветление в новостроящи се сгради

Видове осветление – Осветлението внася уют и комфорт във вашия дом, създава подходящата атмосфера на работното ви място и , не на последно място, е щрихът, който превръща обикновената сграда в стилно произведение на съвременната архитектура. За да получим желаните резултати, трябва да можем да разграничаваме следните видове осветление и техните функции:

Основно – градини, жилищни сгради, халета
Аварийно (опътващо към изхода), евакуационно (показващо изхода) – гаражи, стълбища
Дежурно – магазини, детски градини

Какво представлява услугата?

Alexander Electric се грижи да подбере и постави осветителни тела от висок клас в процеса на построяване на сградата. В допълнение, инвеститорът получава: обединение на аварийно с евакуационно тяло, оптимизиране на проекта, съобразяване на осветителните тела с проекта и параметрите на сградата, автентичност и оригиналност, които придават на вашия проект неповторима уникалност.

Етапи на процеса по изграждане на осветлението –Alexander Electric ще бъде до вас във всички етапи на услугата – от началото до самия край. Доставката се извършва лично от фирмата, за да се даде пълна гаранция за качеството на осветителните тела, след което следва процеса на окабеляване и в последствие – монтиране на осветителните тела

Най-важното, което трябва да знаем – Осветлението често е подценявано при изграждането на цялостния облик на новите сгради. Alexander Electric е тук, за да ви предостави всичко, което имате нужда да знаете преди да предприемете реализирането на своя проект. Фирмата разполага с екип от професионалисти, които предоставят качествено обслужване, съобразено с проекта на сградата и желанията на клиента, както и поддръжка. Защото, както вече споменахме, Alexander Electric е с вас от началото до края.

На какво трябва да обърнем особено внимание? Най-малките детаили имат най-голямо значение. Ето защо фирмата изпипва до съвършенство всичко, което поднася на своите клиенти. Всяко осветително тяло има съответните характеристики, които служителите на Alexander Electric старателно съобразяват спрямо вашия проект:

– мощност  (сила на светене)
– келвини (цвят на светлината) – светлината се възприема по различен начин от окото, съответно е от особена важност да сме запознати с различните видове светлина и за какво могат да бъдат използвани те

  • Неутрална ( 4000 келвина, най-близка до слънчевата светлина) – за осветление в офиси и работни места от всякакъв тип
  • Жълта ( 2700 келвина) – за осветление на домови пространства и помещения за почивка
  • Бяла ( 6000-6400 келвина) – най-силна

– коефициент на цветопредаване – максималните цветове на продуктите ( над 80 е най-доброто)
– ъгъл на разпръскване на светлината – покрито ли е желаното пространство от осветлението?
– честота на изпращане на светлината (сила) – създава усещането за наличие на светлина
– повърхност, върху която се разполага осв. тяло
– обслужване и поддръжка на осв.тяло
– способност за влаго- и прахо-защита
– съотношението лумен: ват
Ориентировъчна цифра при качествени ел. тела – 1ват : + 100 лумена.

 

Електроизграждане, проектиране на електроинсталации, електроуслуги и
системи за автоматизация.