Контрол за достъп

Какво трябва да знаем?

Контролът за достъп е тенденция, която по всяка вероятност ще се задържи перманентно в проектите за изграждане на сградите на бъдещето. Сред нейните предимства са прецизност, базирана на съвременната технология, сигурност и ефикасност. Именно затова, Alexander Electric предоставя тази услуга на пазара. Защото за нас е важно да бъдем в крак, както с вашите нужди, така и с утрешния ден.

В 90% от случаите, контролът на достъп е обвързан с домофонната система на сградата. За да постигнете най –удовлетворяващи резултати, Alexander Electric ви препоръчва да се възползвате и от услугата за изграждане на домофонна инсталация, редом с тази за поставяне на контрол на достъп.

Етапи

  • Проектиране – екип от професионалисти преглежда проекта ви и съобразява местата за изграждане на контрол на достъпа, съобразно индивидуалността и желанията на клиента. По тази начин се постига ефективно,удобно, но и финансово-олекотено изпъление на услугата.
  • Поставяне на устройствата

Приложимост и адаптация  

Интегрирането на контрола за достъп варира според вида сграда, в която то се поставя. В жилищните сгради функциите и спецификите са едни, а в складове, бизнес сгради и халета – други. Alexander Electric прави всичко необходимо, за да съобрази ефективността спрямо конкретиката на вашата сграда и да транформира услугата според насочеността.

 

Електроизграждане, проектиране на електроинсталации, електроуслуги и
системи за автоматизация.