Видео наблюдение (мониторинг)

За услугата

Alexander Electric предлага услуга, предоставяща на инвеститора видео наблюдение на сградата. Докато видео наблюдението е отдавна установила се практика в хода на изграждане на ефективни и модерни жилищни и бизнес сгради, Alexander Electric предоставя услугата в по-комплексна и ефективна обвързаност. Видео наблюдението може да бъде съчетано с контрол на достъп. Това не само ще направи вашата сграда по-сигурна, но и улеснява преглеждането и извличането на информация от записите на устройствата при нужда.

Нашето предимство

Alexander Electric съветва своите инвеститори да обърнат внимание на общия набор от услуги, които фирмата предлага – това са домофонни системи, обвързани с видео наблюдение и контрол на достъп. Предоставяйки тази възможност за палитра от трите услуги, екипът има възможност да синхронизира изпълнението им, като така ви осигурява по-голяма прецизност на изпълнение.

Етапи на изграждане

  • При жилищни сгради – Спецификите на жилищните проекти изискват основно окабеляване и по-нататъшно съобразяване с изискванията на инвеститора относно вида на устройствата. В този случай става въпрос за два отделни етапа на изпълнение.
  • В индустрията – Етапът тук е само един, обединяващ поставянето на кабелите и поставянето на устройствата за наблюдение. В индустриалните сгради и предприятия изпълнението се осъществява по този начин поради незабавната необходимост от контрол на определени работни процеси. Именно така се осигурява нужната сигурност, че стандартите и изискванията на бизнеса са изпълнени безупречно. Съобразяват се детаили като спектър, разделителна способност на обектива, вид камера, брой на камери, ъгъл на наблюдение. Всичко това се адаптира от екипа на Alexander Electric при разгледжането на проекта ви, за да се гарантира професионално изпълнение на услугата.

При фотоволтаични паркове – Видеонаблюдението в този вариант има възможността да бъде обвързано със СОТ. При инсталирането се предвиждат функции, които предоставят добър и детаилен изглед дори през нощта. СОТ- компаниите често отказват да охраняват обект без наличието на качествено видеонаблюдение. Точно затова, услуга като тази би била толкова полезна.

 

Електроизграждане, проектиране на електроинсталации, електроуслуги и
системи за автоматизация.